Vrijdag

PAT B

Wonend op de grens van Nederland en België gaf deze Nederbelg zich al snel over aan het Jump virus. Na eerst een aantal jaar gedraaid te hebben op feesten in cafés en bars werd het in 2005 allemaal iets serieuzer toen zijn 1e releases uitkwamen. Wat ooit een droom was werd werkelijkheid.

Patrick leefde voor zijn muziek en kon eindelijk zijn passie delen met anderen over de gehele wereld! Van Amsterdam, Antwerpen, Parijs tot zelfs in Valencia mocht Pat B zijn ding doen. Waar de mensen dan ook vandaan kwamen Patrick wilde ze laten dansen! Even de zorgen van morgen vergeten en genieten van muziek zoals Patrick dat zelf het beste kan! Iets mooiers bestaat er toch niet?

Dit alles resulteerde in nog meer boekingen op festivals. Reverze, Decibel en Hardbass zijn een kleine greep uit de waslijst aan feesten. www.deejaypatb.com

2EMPRESS

Er mag ook wat “ GIRLPOWER “ aanwezig zijn en daarom nodigen we het Belgisch #1 vrouwelijk dj duo 2EMPRESS uit op Zomerfest!

Het duo reisde voorbije jaren al heel de wereld af met optredens in oa Brazilië,Mexico,Hongarije,Dubai etc.. en brachten ze vorige week nog hun nieuwe single uit ‘ Walk Away ‘ op één van de grootste labels in Roemenië. www.2empress.be

DARK-E

We sluiten de avond af met een dj-set van één van de meest legendarische harddance deejays uit België!

Dark-E stond enkele weken geleden nog met PAT B, die we ook kunnen verwelkomen op Zomerfest, in een uitverkocht Sportpaleis tijdens Reverze, draaide op de grootste festivals uit de harddance-scene oa. Decibel, The Qontinent, Bassleader, Pussy Lounge at Tomorrowland,…en speelt nu als rasechte Brechtenaar een thuismatch op Zomerfest.

Inderdaad: Happy Hookers, Cold Fever, Tranceballers, Sunset at Brecht en al die andere platen zijn ontstaan ergens in een slaapkamertje op een steenworp afstand van Zomerfest!

Welcome home, Dark-E!

DJ FRANK

Al 31 jaar staat hij achter de draaitafels en scoorde met wereldhits als “ Summerjam ‘ internationale tournées in landen als Miami,Spanje, Frankrijk en vele andere landen. Binnen 2 weken staat hij nog in een uitverkocht Sportpaleis en op vrijdag 30 juni mogen wij hem verwelkomen op Zomerfest! www.dj-frank.be

DIMITRI WOUTERS

Onlangs stond hij nog op de afterparty te draaien na het optreden van Bruno Mars in het sportpaleis en op vrijdag 30 juni komt hij langt op Zomerfest! Dimitri Wouters stond voorbije jaren op heel wat grote festivals oa Tomorrowland, Summerfestival, Laundry Day,…  Hij is ook een vaste waarde op tal van grote club shows!

Zijn bekende mash up  van ‘ DVBBS vs Andrea Bocelli – Con Te Tsunami ‘ klinkt bij iedereen vast wel bekend in de horen! www.dimitriwouters.com

THYAZ

Vrijdag 30 juni nodigen we één van de bekendste deejays uit van Antwerpen die bekend staat van zijn mash ups en remixen!
Met zijn residenties als The Villa – Antwerp​, SKYCLUB​ en Highstreet 2.0​ is Thyaz​ een vaste waarde in het Antwerps nachtleven! www.thyaz.be

DOUBLE-U B2B SKINNIE

Double-U en Skinnie hebben een jaarlijkse agenda om U tegen te zeggen. Ze staan op al de grote evenementen in de Noorderkempen en natuurlijk hebben zij een gaatje gevonden in hun drukke agenda om erbij te zijn op vrijdag 30 juni op Zomerfest!

ACE

Één van de meest opkomende producers uit Antwerpen komt op vrijdag 30 juni naar Zomerfest! Vorige zomer bracht hij nog een track uit samen met het Belgisch vrouwelijk dj duo 2EMPRESS en draaide eerdere top deejays als Martin Garrix zijn tracks in hun sets.

SPACELESS

Op Zomerfest geven we de aftrap met deze 2 jonge gasten die samen dezelfde passie hebben voor muziek en reeds in verschillende grote discotheken stonden als Ikon Antwerp, Highstreet, Mansion Antwerp,.. Met hun deephouse/progessive house set zullen zij de aftrap geven van Zomerfest 2017!

LENNOZ

Hij is er even tussenuit geweest voor aan muzikale producties te werken maar de oude lennoz is BACK ON TRACK en daarom nodigen we hem uit op vrijdag 30 juni op Zomerfest.

We kennen hem vooral van vroeger tijdens zijn residenties in het bekendste café van Antwerpen ‘ ALMA ‘ en discotheek NOXX.